Pça. del Nord, 7-10 08024 Barcelona tel. 93 218 33 72 coral.lafuga@gmail.com

dimecres, 29 de juny del 2011

Serenata d'Estiu, amb la Coral Cantiga

La Coral Cantiga, en el seu interès per adaptar la seves ofertes musicals a les necessitats concretes, us proposa un concert ben refrescant de música anglesa.

Efectivament, començant pels grans clàssics i acabant amb cançons de caràcter lleuger i estiuenc, proposa un concert en tres blocs, a l'aixopluc de la traidició anglosaxona: per començar tres compositors contemporanis (Parry, Stanford i Rathbone) amb obres basades en la tradició britànica més pura; tot seguit un bloc central d' obres populars (Anglaterra, Irlanda, EE.UU.) i algun negro-spiritual i, per acabar, cançons al més pur estil de la música lleugera (pop, ballables, populars...).




Una gran part d'aquest repertori està arranjat per a cor mixte pel músic britànic Jonathan Rathbone, un dels compositors i directors de cor més popular al seu païs. Rathbone ha estat molts anys director i arranjador del popular grup The Swingle Singers (molt coneguts per les seves versions vocals dels grans clàssics -Bach, Mozart- i de peces 'light' ) i, en conseqüència, té una gran experiència en aquest tipus de propostes. Ell mateix serà el director convidat d'aquest concert.

D'aquí que estem segurs que aquesta proposta és molt adequada pels festivals d'estiu catalans, perquè és un tipus de concert molt 'refrescant', adient  per concerts a l'aire lliure i en una atmosfera distesa. Al mateix temps, es tracta d'arranjaments d'una qualitat tècnica molt exigent i un contingut musical espectacular, raó per la qual estem segurs que tindrà una gran rebuda en els nostres festivals estiuencs.

Més informació:


.