Pça. del Nord, 7-10 08024 Barcelona tel. 93 218 33 72 coral.lafuga@gmail.com

dimecres, 21 de desembre del 2011

Ruixat d'estels





Tot ve per iniciativa del Mauri, inspirat-se en una conversa amb la Marta, la Gemma i el Perot, parlant sobre els seus fills petits, que s’han après alguns temes de la Fuga de tant sentir-los cantar a casa. 

Així és que proposem un fantàstic concurs tipus “lluvia de estrellas”, on es tracta de recopilar vídeos d’aquests petits infants cantant Due Pupile, Luci Care, o qualsevol cançó del nostre reperetori, i votar la millor actuació. Així comencem a veure el nivell de les futures generacions de Fugats.



Bases del Concurs:
Poden presentar vídeos a concurs tots aquells fugats que tinguin fills, nebots, fillastres, germanets, etc,... amb inquietuds de cant coral.


Jurat:
La Junta + la Directora + la Presi (o bé votació popular, ja ho pensarem)


Premis:
El guanyador s’endurà un dels següents premis a escollir:
  • a) Un curs intensiu de Mètode Alexander Infantil, o bé
  • b) Un joc de cant coral per la wii, o millor
  • c) Un canguro gràtis pels pares (a càrrec dels fugats que no tenen fills), o encara millor:
  • d) Un sopar romàntic al Palau Moxó (Marcel, t’encarregues) amb degustació de delicatessen (Marta, t’encarregues), o també
  • e) Un xumet i un pitet firmat pels Manel (Laia?)
  • f) Un curs de dansa del ventre (Perot?)
  • g) ...Fi de l’anada de flapa

PD, si teniu alguna mascota amb vocació artística i la voleu fer participar, el jurat decidirà la seva possible admissió al concurs, en la mateixa categoria o obrint una d'especial. Penseu que la competència és dura. Recordeu el ca pataner convidat a la interpretació de La gata i belitre? Ho va fer prou bé per poder optar a premi, no?

.

2 comentaris:

Volandoboy ha dit...

Mon dieu! M'encanta el títol, Àlex!
...no m'agrada tant lo del canguro gratis per part dels que no tenim fills, ehem, podríem parlar-ne?

Àlex Pérez Caballero ha dit...

Ruixat d'estels, té el seu què. Habitualment, els nens, tenen més de ruixat que de pluja, doncs són imprevisibles. El tema de subvencions, no correspon a la meva vocalia, ho sento. Encara així, si cal, prometo beure unes quantes cerveses Estrella extres per ajuntar punts i que, qui tingui la sort de fer de tiet "fugat" pugui portar-se als nens guanyadors a Port Aventura un cap de setmana a un millor preu. Em sembla que fan una promo amb la que t'estavias 12€ (?) per entrada. Salut!